Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Saturday, 8 November 2014

ヅ Alway Happy With My Life ヅ


 Haiii... haa., dapat pon aku update.. 
aku bersyukur aku masih bernafas sampai sekarang.. 
aku sangat sangat bahagia dengan family aku sekarang.. 
termasuk kawan kawan yang ada sekarang..
aku happy dengan kerja aku sekarang.. 
alhamdulillah syukur..

kawan sekerja
#theLOAF

                     

kat cney ada sket coretan dari aku buat silent blogger ...
 actually i miss my hobby.. blogging ... huhu

                 

setakat ney saja yang terasa nak update.. 
enjoy your day...
Assalamualaikum...


TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Wednesday, 5 November 2014

2014 akan meninggalkan kita

Memang lama sangat aku tak update. .. susahnya bila laptop jadik gilakkkk... internet tak support. .. siapa punya angkara laaa.. huhu
Sekarang memang aku busy. Busy busy sangat kalah bos besaq.. huhu.. apa lah yang aku nak update eh. Buntu semua ada..padahal banyak benda yang aku nak kongsikan untuk semua blogger.. rindu nak blogwalking.. balas2 komen korang.. alahaiiiii..
Anis anis...
Dah nak habis tahun dah pon cik anis oiii.. 


04112014 ♡♡♡
Ok done. .. 


TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Saturday, 6 September 2014

Kisah Aku Pada Hari Ini...

Ya Allah.. memang lama betol aku tak update dan tak bukak.. Alhamdulillah aku sihat sampai ke hari ney.. dan alhamdulillah dengan pekerjaan aku yang sekarang.. 
Haaaa.. cuma nak update sket la pasal orang BARU dalam family aku.. Alhamdulillah  . Pada 1 August 2014 kak aku sudah menjadi isteri orang... isteri kepada en.faizal.. aku dapat abang ipaq lah ... haaaa... tahniah untuk depa bedua.. semoga berbahagia selalu... aminnn...


Ney pasai kawan-kawan aku pulak. . Alahai... ramai dah yang bernikah.. dan ramai dah yang bertunang... dan alhamdulillah ... yang bakal jadi mum and dad pon ada.. tahniah untuk ampa semua.. aku doakan ampa sihat dan bahagia selalu.. aminnnn....
Turn aku bila pulakkkkk????? Aku pon belum pasti.. InsyaAllah. .. dengan izin Allah.. pasti ada jalannya.. bersabar yang mampu... 



Muka muka ku yang sekarang dan dah ditumbuhi jerawat.... huhu
Takat ney saja aku share...
enjoy my new entry. ..
Thanks....
Assalamualaikum ^_^

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Monday, 26 May 2014

ヅ Hati Orang Laen-Laen ヅ

ヅ tak semua orang kat dunia ney sukakan kita...... dannnn orang yang tak suka dengan kita tu lahh yang selalu follow up kisah-kisah kita. padal tak suka... huhu.. jadi kita???? jangan dilayan, jangan ambik port sangat dengan spesis-spesis kuman yang tak berdaftar tu. buat semak kepala kita ja ehhh.. kita yang punya hal, dia yang sakit.. i think dia kekurangan sel-sel vitamin. habaq mai nak vitamin jenis apa..., A B C D E ka??? so jangan layan. lagi kita layan lagilah vitamin-vitamin dia yang kurang khasiat tu tergedik-gedik busuk hati. soooo kita relax ja. i dont care 


#TakeNoteForAllOfYou
 — feeling blessed.




TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Friday, 25 April 2014

ヅ Tun.Mahathir visit his outlet at LANGKAWI (THELOAF CENANG MALL) ヅ

ヅ Haiii... Tajuk macam best tak??? Hehehe.. Terkejut tergempaq mai mengejut..

(bayang-bayang aku dalam cermin pun jadi la :D )

(Tu mat azry.. haha)

ヅ Tun with his wife come to enjoy hi-tea at the loaf cenang mall langkawi ヅ







TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Sunday, 6 April 2014

ヅ Aku Kini Selamanya ヅ

 Haii blogger! sungguh lama aku menyepi., 
banyak masalah dan ujian yang Allah turun ke aku, 
tapi syukur ada yang memahami dan menilai aku cara baek. 
Thanks to Allah give me another chance for him..
This me! I LOVE LOVE LOVE ALL OF U DEAR FRIENDS ヅ


ヅ LOVER!





TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Saturday, 1 February 2014

ヅ SEMUA KUASA ALLAH SWT ヅ

~✿ JODOH, DI MANA JODOHKU? Kenapa aku masih lagi BERSEORANGAN..tiada sesiapa di sisi, tiada jodoh yang mahu muncul lagi..KENAPA? kenapa jalan hidupku masih belum ditemukan lagi. . . ✿~
>>> Kini, aku SEDAR..ya, mungkin Allah tidak memberikan aku jodoh lagi kerana mungkin aku BELUM CUKUP KUAT, BELUM CUKUP BERSIAP untuk menerimanya..atau mungkin juga terlalu BANYAK DOSA dan KESALAHAN yang telah aku lakukan..aku perlu MEMBETULKAN DIRIKU terlebih dahulu, aku harus memperbaiki diriku untuk menjadi seorang yang cukup sedia untuk menerima siapa jua BAKAL JODOHKU, BAKAL SUAMIKU kelak..♥♥
ヅ APA YANG BERLAKU ADA HIKMAH...

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Friday, 24 January 2014

ヅ Lukisan Hati ヅ

ヅ Lukisan hati??? maksud? ok... hati kita sensetif tambah-tambah hati perempuan.. ok contoh dah ada.. aku la kan.. haha.. aku ney mudah sangat terasa dan kecik hati.. hanya ALLAH yang tahu apa yang aku rasa sekarang.. semua tu ada hikmah.. ALLAH sayang aku.. sebab tu ALLAH tunjukkan pada aku.. aku bersyukur dapat family yang memahami aku.. aku sayang family aku.. salah seorang dalam family mesti ada ujian dari ALLAH.. apa-apa pun aku kena kuat dan tabah menghadapi ujian ALLAH.. kadang-kadang nampak saja "senyuman" tetapi "perit" yang aku telan.. dan aku tak sedih pun apa yang berlaku.. ada yang lebih baek ALLAH akan tunjuk pada aku suatu hari nanti.... aminnnn...

ヅ 
hehe.. selamat membaca .. SAYANG U ALL !!! ヅ

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Thursday, 23 January 2014

ヅ Aku tetap Aku!!!!!

ヅ Haii.. lama benor eh aku tak belog ney kan.. eh ampa semua dah lupa aku pe kan.. bukan apa, laptop aku ada kat orang, berokband aku lak dah lama nazak.,.. so hanya henset ja la jadi peneman aku.. aku selalu aktif facebook (cik anis roslee) instagram (@cikanisroslee) wechat (anisafiqah90) ,.. perkembangan aku kat sana la.. ampa follow ja eh... fb aku tak approve ada sebab.. hoohohoooo...



#apa motif ngan tajuk ha??? ahahahahaaaaa



TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK