Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Wednesday, 19 September 2012

ヅ Alamakkkkkk.....L.E.S.E.N ヅ

ヅ Semalam saja terasa nak belek-belek purse ney.. Bukak sana bukak cney.. Tak perasan lagi, dok tengok kad-kad je... Skali aku pegang lesen.., Nahhhh., ambikk kau... tarikh dah tamat mak oiiii..., dah la bila jumpa polis ney bersedia sangat-sangat, tak tau pulak yang lesen dah mati... Jumpa polis senyum je la... Hahaha., kalau kena tahan tu.. Tunjuk gigi je la... hohoho...
anis anis... 
nak selik dottie yang ngah tido jap.. Hahaha., pemalas tol dia ney..
***p/s: kena sentiasa beringat-ingat, jangan ambik mudah, selalu-selalu cek purse anda.. Jangan tau dok ambik duet je.. ヅ



TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

ヅ Yang ke-16 ヅ

ヅ Aku rajin sket nak edit untuk adik aku sempena besday dia yang ke16.. Dah besaq pon. Angah doakan semoga berjaya dunia akhirat dan pandai bawa diri. Kena belajaq rajin-rajin, dengaq cakap mak ayah kak-kak abang ok....
[fb jea la]
aku wat PARIS ney bukanya apa.., dia ney minat sangat so aku wat kan la untuk dia, hadiah tak dak tapi yang ney ada pon kira ok la noh..
ciappppヅ

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

ヅ Jangan Lupa .. OK ヅ

ヅ Haaa., ampa ney kan memang nak kena nohhh,.. hehehe... kalau dah follow tu tolong la tinggal URL/LINK ampa yang betoi-betoi .... susah cek nak follow balek tau dak.. Bukan cek tak mau follow.. nak follow camna dah tak dak link ampa kan.. nak salahkan aku? Tak.. hahaha., pape pon meh-meh la follow blog aku yang tak seberapa dan simple jea ney... :) tinggal jejak dan link ampa k... terima kasih setakat ney saja ヅ


TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK