Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Sunday, 14 July 2013

ヅ Ramadhan 2013 ヅ

ヅ Salam ramadhan untuk silent blogger .. Lambat sikit nak update.. Hadoiii hai la ney jarang betoi aku nak online blog.. Susah aku nak update.. Apa-apa pon selamat berpuasa.. SALAM RAMADHAN ^_^



p/s: pause / stop radio first !!!
and play this
*
*
*
LAW KANA BAINANA
(Andainya Rasulullah bersama kita)
ヅ  




TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Sunday, 7 July 2013

ヅ 4 Day For Holiday ヅ

ヅ Haii blogger ! Lama betoi aku tak update.. Agak-agak lama tak ?? hehe..  Aku baru nak cerita pasai cuti aku hari tu yang aku p Shah Alam kat kak aku ney ha.. Aku mula p sana 12/06/2013 .. Aku naik flight dari Langkawi ke Shah Alam pukul 9 malam.. Motif p holiday ney bukannya apa, cuma nak hilangkan stress kerja jaa.. 
 
#airportLangkawi#airAsia#alone#shahAlam

#apartmentRimauIndah#sek.32#shahAlam

#ict#domino#padang#along

#kereta#kenduri#sungaiBuluh

#kenduri#along#sungaiBuluh

#break#myvi

#cinemaKLCC#superman


#klcc#along#faizal#jalan-jalan

#lastDay#tomYam#ketam#sambalGoreng#lunch

#dinner#alamandaFoodcourt#otwAirport

#goHome#LCCTairport



Ok........Selama empat hari kat sana jalan tak banyak pon sebab kak aku kerja., hari pertama dok rumah., hari kedua tak silap aku dok rumah gak,. hari ketiga baru keluaq..
Kongsi sket gambaq-gambaq p sana.. sket ja pon :)
Hope nanti p lagi.. hoho.. tata,, Wassalam .. ^_^

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK