Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Friday, 30 November 2012

ヅ Selamat Pagi CINTA ヅ

ヅ Semoga dipermudahkan segala urusan dan dirahmati Allah SWT selalu pada pagi ney..
Keja elok-elok ye pada yang bekerja :)



TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Sunday, 25 November 2012

ヅ Moist Chocolate Cake ヅ

ヅ Nyummm-nyummm... Tajuk pon dah sedap an... Ney aku wat... Hoho., 1st time wat pas aku habis study.. Dah lama tak sentuh barang-barang wat kek ney ... Bahan-bahan pon beli lama... Tapi baru wat.. Ape cerrr..  Hhahaha., Saksikan :D

Aku pon tak rasa lagi., aku simpan dalam chiller dulu.. :D
nyumm2...


TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Saturday, 24 November 2012

ヅ O.R.A.N.G.E-T.H.E.M.E ヅ

ヅ Bosan aku sangat-sangat lorhhhh... Nothing to display :P

ヅ time ney nak masuk umah ke3 .. kenduri la kan pe g time cuti-cuti ney... aku sangatlah bosan... hahaha... ヅ


TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Monday, 19 November 2012

ヅ Malas ヅ

ヅ AKU MALAS NAK UPDATE BLOG SEKARANG SEBAB MASALAH LINE KURA-KURA NEY SANGAT-SANGAT LAH LEMBAB.... EMMMM.. SUSAH TOL NAK UPDATE.. AKU BENCI... BLOG AMPA PON AKU TAK VISIT N FOLLOW LAGI... MAAF YE KAWAN-KAWAN... I MIZ BLOGGING =_="

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Friday, 16 November 2012

ヅ Nakal ヅ

ヅ Weeee... Ney memeow aku yang no-2.. Kak aku ambik kat rumah tok aku, kucing kampung.. Liar sket .. Dia terlalu aktif, kadang-kadang dia suka gomoi dan gigit si Kittie .. Cian Kittie.. Tapi dia ney pandai, nak buang air kecik or besaq mesti masuk toilet.. Hahaha., sooo cute memeow ヅ
***namaKU Sisi***




TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Thursday, 15 November 2012

ヅ Sooooo Sick and Sedapp ヅ

ヅ Nahhh ambik kau anis!!!
Ney la akibat kalau jalan tak tengok bawah.. Pijak air ney la dapat.. Sakit wehh.. Kena kunci pintu, Sakit tubuh aku.. hahaha...
*
*
*
*
*
*
Happy Birthday to Kak Ana ke-26.. 
Cantik kan??? Simple je.. Kek ney dari hubby kak ana.. Sedapp ^_^... 

***awak-awak..saya nak juga***


TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Wednesday, 14 November 2012

ヅ Disappointed with You ヅ

ヅ Aku rasa kau bukan lagi yang aku kenal dulu... maaf.., aku kecewa dengan sikap kau.. pasney kalau aku diam tak bererti aku musuh atau marah kau tapi cuma nak tenangkan hati bila kau buat aku camney.. kau anggap aku dah tak wujud,. kalau aku berahsia apa-apa dengan kau janganlah pula kau marahkan aku kerana itu lebih baek untuk diri aku.. kau tak perlu taw apa-apa lagi tentang aku atau kehidupan aku sekarang.. friendship kita dah tak dak maksud lagi... i'm disappointed ... SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Monday, 12 November 2012

ヅ Macam-macam Terjadi ヅ

ヅ HAii.., Lama tak aku tak update? ehehe.. Kali ney aku nak cita pasal kejadian pada tarikh 10/11/12... Aku off day, aku pergi turun Kuala Perlis sebab nak pergi kenduri kat Alor Star. Dapat kereta sewa macam-macam masalah lak.., so tak dak hal la. On the way nak pergi Padang Besar, lalu ekot highway Changloon. Ada accident kat situ, aku engat tak teruk. Tau pe yang aku nampak??? Lori balak dengan kereta, bila tengok dekat-dekat.., masyaAllah... Kereta dok bawah lori tu. Dah kena lenyek dah kereta tu separuh.Kereta pulak BMW. Pasal kereta tu tak dak hal, insurans ada tapi kalau nyawa pulak camna??? Emm., Tapi tak boleh buat apa dah. Meninggal sorang,. Al-Fatihah.. Sebab tu aku takut bila selisih dengan kenderaan yang besar..
Ok.. Itu story pertama., ney yang ke dua pulak. Sesat!!!! Alamak... Camna aku boleh sesat jalan kat Alor Star ney., padahal aku pernah lalu. Haha., Aku cuma nak pergi Mentaloon, Alor Merah je.. huhu.. Tapi Alhamdulillah sampai jugak akhirnya.. :) ..
Yang ke tiga pulak.. Time nak balek, nak pergi ke Kuala Perlis. Time tu memang la hujan lebat, lebat sangat-sangat ney., sampai aku pon takut ney., Nak kejar masa, takut tiket fery habis. Kalau habis alamatnya aku tak balek Langkawi la.. huhu..Ney pasal kereta sewa ney.. Bukak tingkap, tingkap longgar, rupa-rupanya tingkap tercabut, adoiii... Dah hujan lebat bukak la wiper.. Adoii., satu lagi hal.. Wiper lembab macam siput, dah tu teramat la slowwwwww wiper tu.. jemmm... Yang lawaknya time aku nak slowkan radio, baru aku nak pusingkan volume radio.. Belum sempat pusing, baru je letak jari..., praaakkkkk., Jatuh seketul.. Hahaha., radio jatuh seketulll., Adoiii pakcik., sepatutnya kereta tu tak payah buat sewa la., Kalau nak buat gak, bagi murah je kat kami.. Grrrr...
Yang ke empat.. Sampai jety.. Pergi cop tiket.. Yang tinggal hanya pukul 7malam. Padahal time tu baru pukul 5petang. Nuhhhh.. Orang masuk Langkawi ramai gilaaaaaa., Perrhhh... Orang keluar Langkawi pon ramai... SESAK GILER-GILERRRRR... Hadoiii., Tunggu la kat situ.. Then tido dalam fery... zzzzzzz..
Kena fery lembab...,
*sampai dah langkawi... say bubye* ヅ
with my adek.. *nur anis adriana* ヅ



TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Friday, 9 November 2012

ヅ Dayus Seorang Lelaki ヅ

ヅ Aku paling tak suka lelaki jadi dayus.. Tak faham apa yang perempuan jelaskan, kacau time keja. Dah gtaw pon tak faham, memang kesian la tak faham bahasa. Ney dah masuk campur dalam hal keja dah ney.. Dah tu nak pukul perempuan, maki hamun, memang dayus la tu.. Camtu lah dah tak matang lagi,. Dah ludah jilat balek.. EEuuuwwww :3 ... Dah orang tak mau dok paksa-paksa, bila dah perempuan tima balek dok maki marah bagai.. Aku taw kenapa dan mengapa lelaki tu nak sangat kat perempuan tu.. Sebab nak kesenangan dan ambik kesempatan atas perempuan tu.. Tapi yang hairan la kan, lelaki tu yang mintak putus dulu, dan bila putus, dok ganggu perempuan tu pulak.. Haiii lelaki.. Kau tak puas hati kat mana lagi???? Tak rugi la kalau tinggal lelaki camtu, banyak lagi yang lebih baek dari tu.. Menyusahkan kalau ada pon.. 

***kisah ney aku juga turut merasai sebab aku perempuan. Kes ney pulak berlaku kat orang yag aku kenal. Biasa lah budak tak matang, camtu la dik.. Dugaan dan cabaran dalam hidup dik .. Sabar dan jangan putus asa k.. 


TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Monday, 5 November 2012

ヅ Tak Selesa ヅ

ヅ Hari ney aku paling tak suka sangat (4nov2012)... Apa pasal ramai customer yang kena ulat bulu ha??? Dah la letih, dah tu dok buat perangai macam kena ulat bulu.. Egrrrr :-/ ... Nak no.fon pon de. Dok tanya macam-macam pon ada.. Tak selesa tau tak!!! Banyak betol karenah ye ampa.. Tak pe-tak pe... 
ZzZzZzZzZz (-_-)


TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

Saturday, 3 November 2012

ヅ Selamat Malam ヅ



TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK