Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Sunday, 14 October 2012

ヅ Nasib Badan ヅ

ヅ Ermmmm., Bosan la pulak. Nak BW ke blog-blog pon susah. Nak tau kenapa? Tak laen tak bukan LINE la punya pasal, lembab lembut macam lintah bulan =_=" . Eeeuuuwww., LINTAH??? Meremang roma aku. Tu la sebabnya. Penat aku dok tunggu lama coverage kat sini macam apa lagi. Ada juga blogger-blogger yang ajak join segmen tapi AKU MINTAK MAAF YE sebab kebelakangan ney aku buzy tambah-tambah line "laju" sangat xD. Tak sempat nak join, huhu., sedih kan?? :-( .. Dah nasib badan.... Takat ney je la. Nanti aku jejak blog ampa noh. 
***Nak pesan sama la untuk blogger-blogger, bila tinggal jejak tu tinggal LINK ampa yang betol ye, senang aku nak jejak ampa semula :P .. Thanks semua sebab sudi follow blog yang bucuk ney ye :D ., Sayang ampa sume .. Muaaxxx :P .. Hahahaha., Tata., Salam ヅ
p/s: Tak sabar turn aku pulak.. InsyaALLAH.. cooming soon :) . pray for me k.


TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK