Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Wednesday, 26 September 2012

ヅ Lunch ヅ

ヅ Tak nak cakap banyak....., Time lunch... Nahhhh., Tak sedap jangan kutuk., sedap komen., hahaha
masih dalam kuali lagi tu., hahaha.., ヅ



TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

ヅ Makan-Ngantuk ヅ

ヅ Aku tak ngantuk lagi tadi., ralik ngan blog je... Lapar la., macam-macam aihhhh time ney..., aku apa g, turun dapur bukak freezer ambik coklat..., makan la aku.... zzzzzzzzz
aku makan dua ketol je jap tadi :P
cadbury "hazel nut"..
kisses "creamy milk chocolate with almonds" aku paling suka
kinder
***padahal tadi hanya makan "ferrero rocher" n "cadbury" je... Dan kat atas semua  tu my favorite coklat.. So kalau ampa nak bagi kat aku, nak belanja ke hadiah ke, bagi macam kat atas tu je la.. hahahahahaha ... Memalukan betol :P .. tak payah susah-susah., yang ney pon cukup la :P hahahaha... ヅ
***dah abis makan.. Mata pon dah berat.. En.hubby pon dah tido.. turn Cik.kecik pulak nak tido..., sweet dream., semoga segala urusan dipermudahkan .. Aminnn 
Salam ヅ

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

ヅ Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin ヅ

ヅ Haaa., aku join segmen ney plak., hehe...
jom kawan-kawan join ...
segmen dari nabila :)
klik barner ney eh

followers aku sekarang tak banyak pon 

nak tag kawan lak
..... ciapppp ヅ

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

ヅ Adab ヅ

ヅ Pesan para sahabat
Dari Rasulullah Saw. Bahawa,
Sebaik-baiknya
Adab tidur adalah Beliau
Bila kita meneladaninya
Maka kita akan tertib dalam segala hal termasuk Solat Subuh tidak ke siang
Ganjaran Pahala yang besar
& Hidup juga menjadi sihat
semoga bermanfaat
ヅ selamat malam ヅ

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK