Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Wednesday, 26 September 2012

ヅ Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin ヅ

ヅ Haaa., aku join segmen ney plak., hehe...
jom kawan-kawan join ...
segmen dari nabila :)
klik barner ney eh

followers aku sekarang tak banyak pon 

nak tag kawan lak
..... ciapppp ヅ

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

44 comments:

  1. Terima kasih cik anis sbb jemput hanif brsma2 tangkap follower..hehe.. :)

    ReplyDelete
  2. Selamat menangkap byk2 ;D
    termasuk juga dlm pics follower tu xD

    ReplyDelete
  3. haiiyakkk~~. kene tag. haha :D.
    thanks tag.
    btw selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  4. Salam darling! Wah cantiknya blog ni! Nak saya follow anda? Jom join segmen saya ini!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  5. masa utk terjah !
    dtg dri group 2 ..^.^

    http://cekedismanis.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  6. Thanks follow my blog :)
    dtg dri segmen yg sma :D
    done follow you :D

    ReplyDelete
  7. hai..terjah dari segmen yg same :)

    ReplyDelete
  8. nina folow sini ea...,dari segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  9. E'raz datang terjah melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin..

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  10. salam... saya dah follow blog ni... jgn lupe follow me 2... tq.. luv u
    http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2012/09/tangkap-follwer-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  11. ieza follow sini, jemput folo ieza ^^

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  12. Waalaikumsalam,

    Selamat menangkap ^^
    datang dari segmen yg sama

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-tangkap-follower-banyak-banyak_27.html

    ReplyDelete
  13. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  14. anis! sye bru tag awk segmen nih... hahahaa
    awk dh join rupenye... xpe lew xD

    http://shar90bez.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..... ye dh join..., thx tag., selamat bersegmen :P

      Delete
  15. Dari segmen yang sama.Done follow! harap sudi follow semula :-)

    http://hadifahsabri.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  16. haidah da follow blog awak! please3!!follow haidah balik tau! jgn lupe. i'm wait for you! :)

    http://aidablurr96.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama done follow sini...:)

    ReplyDelete
  18. follow blog ini , kalau sudi follow la blog saya juga :D
    http://syzwniesjaf.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  19. Salam, singgah sini dan follow. :)

    ReplyDelete
  20. done follow, hit me back ya http://mayangbakingmadness.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  21. Salam perkenalan ! Dah sampai pun blog awak. jom pergi blog saya pulak meh =)

    ReplyDelete
  22. Salam perkenalan ! Dah sampai pun blog awak. jom pergi blog saya pulak meh =)

    ReplyDelete
  23. Mase untuk membalas dendammm !
    DOne Follow You!

    ReplyDelete
  24. follow dan komen.. dr grup 8.. jom ke blog sy pulak

    ReplyDelete
  25. hyee,, anis da tngkap anis(name same lak.. ) huhuu
    nom 225 done !

    http://arnissastory.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  26. hai. sy dari segmen sama.Sy follow n singgah sini.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  27. datang dari segmen sama, jom ke blog anis pula :) http://www.anisempoi.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  28. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    singgah sini dari segmen yang sama...HAPPY BLOGWALKING

    ReplyDelete
  29. Hi Terjah Sinie , hana dari segmen yg sama group yg ke-4 xD Done Follow You , Hit Me Back ! Salam Perkenalan !
    http://gurlz-elm0.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  30. salam...sorry ayu lambat datang hehehe... baru ni lah ada masa..hehehe

    ayu datang dari segmen yang sama..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  31. hi..done follow.
    singgah sini jugak tau :)
    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  32. salam perkenalan !
    join segmen ni jugak. ^^

    like fanpage FL Bloghouse atau follow twitter untuk update terkini. tq ! =))

    ReplyDelete
  33. salam, saya follow blog ni dari segmen yang sama.. jom terjah blog saya yang tak seberapa ni dan follow sy kembali ok??


    http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  34. mari tangkap follower sama-sama..

    http://www.aynoranur.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  35. hye, terjah sini, dari segmen yang sama..jom terjah blog sy juga.. http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum,

    Maaf sangat2 sebab lambat buat blogwalking... Harap kamu sudi singgah ke blog saya.

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  37. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete