Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Wednesday, 18 February 2015

ヅ Bercelaru..Dilema.. ヅ

ヅ Salam maghrib..hari ney aku aku nak menaip ikut jari aku saja...nothing special,tapi aku tak faham kenapa dengan aku sejak dua menjak ney..mesti nak angin & moody dengan orang...aku tak tau apa yang aku tengah fikir..aku cuma rasa otak aku ney sangat-sangat serabut..otak aku bercelaru...hati aku dilema..aku tak fahammmmmmm..kadang aku rasa happy, kadang aku rasa sunyi...kadang aku perlukan teman untuk aku senyum..
Takkan hati aku dah mula  rasa keras??? takkan hati aku dah mula kosong??? Apapun aku cuba tabah untuk hari ney...hati aku mula nanges..aku tak mampu nak senyum macam dulu..mungkin aku boleh senyum tapi hanya senyuman yang kosong..kenapa aku jadi macam ney???? Aku cuba ambik berat tentang kamu tapi aku rasa aku sia-sia untuk semua tu..
Ya Allah..aku nak diri aku yang dulu..aku perlukan senyuman yang dulu..aku tak mau pura-pura dihadapan orang lain..aku cuba kuatkan hati aku..kat tempat keja pon aku rasa serabut, dengan layan customers..dengat benda dalam otak hati aku ney...bila aku boleh keluar dari masalah ney..aku hanya menunggu dan terus menunggu...tapiiiiii sampai bila??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aku jugak tak mau orang kata aku ney orang yang bermasalah dan murung sebab ney bukan diri aku! aku nak jadi diri aku yang dulu..aku sentiasa berdoa..insyaAllah ada jalan...
Alhamdulillah dan syukur aku masih bernafas sehingga sekarang...Terima kasih anda sudi baca entry aku kali ney... Assalamualaikum.. ヅ
-copyEn.Google-

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK