Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Thursday, 30 August 2012

ヅ MERDEKA KE-55 ヅ

ヅ Selamat hari MERDEKA yang ke-55.., Kita patut bersyukur sebab negara kita aman.., 
"Aku Anak Malaysia"
ヅ opsss...serabut terok.. ヅ


TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

ヅ Malu Pi Sat ヅ

ヅ Apa kelakuan ampa bila benda ney terjadi kat ampa??
ヅ Nak tau npa? Aku lupa yang aku patahkan side mirror ney. Then aku drive aku tak perasan pon. Bila aku nak tengok tepi.. YaALLAH.., Gelak aku sorang-sorang.. Hahaha.. Patot la orang asyik dok tengok keta aku dari tadi. Rupa-rupanya side mirror tak bukak .. haha.. Hampeh.. Malu aku... :P
***cek dulu keta sebelum nak drive.. OK!!!! ヅ


TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

ヅ For U ヅ

ヅ Aku BERSYUKUR kerana CINTA ALLAH telah mengubah aku menjadi seperti hari ini...kerana aku tidak kenal apa itu CINTA melainkan aku TERHUTANG CINTA dengan PENCIPTA...maka, sekarang aku ingin membayarnya...membayar dengan menjadi HAMBANYA YANG MENCINTAINYA SEPENUH HATI..~  >>> CINTA boleh MENGUBAH manusia...tapi CINTA pada ALLAH adalah segalanya..kadangkala rasa TIDAK LAYAK untuk berbicara soal CINTA pada MAKHLUK, kerana diri sendiri BELUM KENAL sepenuhnya bagaimana itu CINTA kepada PEMILIKNYA MAKHLUK...♥♥<<<
ヅmiz u a lotヅ

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

ヅ Tersangat-sangat Happy ヅ

ヅ Aku terlalu happy.., sangat-sangat la..., hehe., aku bahagia sangat..,  senyum sorang-sorang dah macam orang gila.., orang laen pon bahagia gak.., tapi aku terlalu bahagia dan sangat-sangat bersyukur padaMu yaALLAH ヅ


TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK