Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Saturday, 11 May 2013

ヅ WORK-RICH-KUNING ヅ

ヅ Hari ney hari SERABUT sedunia bagi aku... Tempat keja tu dah sah-sah serabut..., Ok tak pe, sabar lagi.. Cerita bermula dari cney!
*
*
*
*
*
Aku singgah makan kat Pappa Rich., ok la., Order.. Tunggu minuman dan makanan sampai., sampai ayaq satu ja, satu lagi tak sampai., tunggu lagi, dan tunggu.., tanya waiter "ok ok kejap"... Makanan dua-dua sampai., tapi ayaq tak sampai lagi., "ok ok"... BAPAKKKK KAU OK OK OK!!!.. Sampai la makanan habis hingga ke dessert..,fuhhh... pappa RICH kau!.. Baru sampai ayaq... Apecerrrr ney.., Ggrrrr... Bapak gila lambat.., dekat sejam kot tunggu., Ramai yang complaints kata service LAMBAT.., sampai dua jam pon ada.. Ehhhh.., biaq betoiii... Hadoiii..., Dah tu tak pa la.,
*
*
*
*
*
BALIKK
*
*
*
SAMPAI RUMAH
*
*
*
*
SEDAQ-SEDAQ PURSE TAK DAK..
*
*
*
HILANG!!!!!
#takut nak abaq kat ayah, tapi kena gak la., dah lalai.. huhu., kena beletiaq tu biasa la dah salah sendiri kan..
*
*
*
*
AKU LALAI... SEKIAN....
#purse kuning., ada ic, lesen, kad atm AmBank dan Bimb.., Duet??? Rm2 ja., tapi ada RM2 dua keping duet lama.. sayangggg.... Ya Allah.., memory enset aku!!!.. Baru engat... Huhuhu..
Area KUAH LANGKAWI.., Jumpa tlong antaq kat rumah or tempat keja ok... Sangat-sangat berterima kasih sapa yang jumpa ., hanya ALLAH yang mampu balas jasa kamu..., 
#esok p balai polis, report., Isnin baru boleh p KDN, JPJ, BANK... emmm.. ok...tata.. 

(nak update gambaq pappa rich pon dah takdak mood T_T)

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

1 comment:

  1. lorrr yer ke.kesiannyerrr dia...ehe sabaq nooo

    ReplyDelete