Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Tuesday, 18 December 2012

ヅ Rindunyaaa kat BLOG aku ヅ

ヅ Lama gila kan aku tak update blog ney.. huhu... T_T .. Aku rindu gila-gila kat blog aku ney.. Ramai kawan-kawan yang komen, follow, visit tapi aku tak balas.. Ney baru aku on.. Ye la selalu dok online guna enset.. Tak kan nak online blog guna enset kan.. Tak reti aku.. Banyak benda yang aku nak kongsi tapi hilang gitu je... hukhukhuk..
Banyak kisah gembira dan duka aku.. Aku dah hadapi semuanya :) .. Dan akan aku lalui gak.. 
**** Aku dah dapat maksu baru., heee... 22/12 ney kenduri pihak laki-laki.. Aku lak cuti 8 hari.. Fuhh... Nak REST betoi-betoi la.. REFRESH badan sket.. Hehehe.. 
**** Hilang habis cerita aku... ADIK AKU GAYUT KUAT SANGAT EHHH... gggrrrrr...
Ok la nanti aku update lagi k.. Miz u all .. Muuaaahhh :P
Salam ヅ

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

No comments:

Post a Comment