Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Monday, 8 October 2012

ヅ Masterchef ヅ

ヅ Baca tajuk atas tu :P ., Kenapa dengan Masterchef??? Haa., ney nak habaq mai ney. Mesti ada antara blogger semua yang minat Masterchef ney kan. Termasuk lah aku. Aku ney peminat setia. Tapiiiiiii... Haaa., Panjang tol tapi. Awat ntah musim kali ney tak best dan tak menarik minat aku langsung ea berbanding musim lepas.
Kenapa musim ke 2 ney aku tak minat??? Sebab, Kalau ampa semua perasan la kan. Tak dak teamwork, tak kreatif, dan yang paling aku tak suka sebab depa semua ney saling kutuk dan tak suka sesama sendiri, tak dak sokongan antara satu sama laen. Tol tak??? Tu yang aku perasan la.
 
Aku minat musim pertama sebab depa saling beri sokongan, kreatif, banyak idea dan juga ada teamwork. Depa lebih ceria berbanding yang musim ke 2. Aku harap musim kali ney lebih kreatif la.
Tengokkk., Dr.Ezani yang menang. Aku bangga sebab perempuan. Dia kreatif dan peserta-peserta yang laen pon kreatif berbanding yang ke 2.
Haaa.. Masterchef Selebriti Malaysia pon aku minat. Sangat minat sebab kreatif. Banyak idea.
Walaupun ada gaduh-gaduh mulut tapi depa tetap teamwork kan.. I like it :) .
Dato' Fazley juara. Lelaki pon lebih kreatif :)
Ok la.. Tak nak komen banyak, aku pon nak jadi masterchef gak la satu hari nanti walaupun kat rumah untuk suami. Insyaallah ヅ






TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

6 comments:

  1. Suka jugak mc~! hehe tp sy peminat setia makanan yg best...:)

    ReplyDelete
  2. Cik anis bukan ke dah jadi masterchef sblum ni..hehe..gambar last tu dh ada gaya dah..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. nak gak jd tp ADA BAKAT KE??? haahaha

      Delete
  3. masterchef musim ke2 ni
    contestant agak annoying la..
    suka kutuk belakang..
    musim prtma jgk yg best..
    msing2 support each other..

    ReplyDelete