Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Saturday, 6 October 2012

ヅ Fever and Flu Again ヅ

 Hari aku tak g keja ada sebab. Dah kelmarin aku off day. Hari ney aku tak ley g keja, demam. Ye la dah kena hujan then kena panas. Cuaca tak menentu kat cney. Dapat la penyakit. Satu hal lagi aku tak kan makan ubat. YEEEE .. TAK kan makan ubat.. Aku ambik MC je.. hehehe..
Semoga aku cepat sembuh walaupun tak nak makan ubat..
"Tidaklah seorang muslim tertimpa suatu penyakit dan sejenisnya melainkan Allah akan menggugurkan bersamanya dosa-dosanya seperti pohon yang menggugurkan daun-daunnya" (Hadis riwayat Bukhari dan Muslim) 


TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

6 comments:

  1. ECECE .. SEMOGE AKU SEMBUH WALOPUN XMKN UBAT .. AMBOI DIK .. NI SAHSAH PENAKUT MKN UBAT KEN ? HOHO .. MOGE CEPAT SEMBUH TAW

    ReplyDelete
  2. jaga diri,semoga cepat sihat ye...

    ReplyDelete
  3. Xpe sakit tu buat penghapus dosa ^^
    byk2 berdoa jgua ye..
    semoga cepat sembuh~

    ReplyDelete