Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Thursday, 17 January 2013

ヅ Part-I .. Island Hopping ヅ

ヅ Dah tengok tajuk atas? Meh aku nak cerita meh.., Sebenaqnya..., ney la first time aku pi island hopping ney,.. Bayangkan selama aku wujud dibumi Langkawi pada tarikh 18-10-1990 dan pertama kali aku jejak kaki ke Tasik Dayang Bunting dan Pulau Beras Basah Langkawi pada tarikh 15-01-2013, haaa lama kan.. Hehe.. Sooo, aku bangga jadi anak PERMATA KEDAH iaitu anak JATI LANGKAWI... Sebab banyak tempat-tempat yang cantik.. Kepada sesiapa yang belum dan nak datang, datang la..[jangan contact aku, contact la ejen ye].. Tak rugi pon.. Hehehe..

ヅ Cerita aku terjadi..
***
Time aku tengah kerja, aku keluar beli barang.. Sampai kedai, aku disuruh call KakGee.. Then KakGee tanya nak pi tak naek bot, pi pulau.. Tanpa ragu-ragu.. Aku kata "Nak,. Boleh gak".. So dah plan semua.. OK.. 15-01-2013 time 10am naek bot.. Kami naek bot Stella Maris .. Bos punya.. Dalam bot tu ada 10 orang termasuk captain dan anak buah dia.. 
Jom layan pictures at part-one ヅ...

ヅ Dah selesai kat Tasik Dayang Bunting... Next go to Pulau Beras Basah.. Tunggu entry seterusnya ye :)
Wassalam..



TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

20 comments:

  1. bestnya.. anna teringin nak g tapi x leh lagi..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa anna? insyaallah nani dapat datang la :)

      Delete
  2. Bestnya cik anis dapt jaln2 kat sana..teringin sngt2 nak p sana..huhu.. :)

    ReplyDelete
  3. bestnye...nak g jugak...tak penah pegi :)

    ReplyDelete
  4. oh lupe nk gtaw...gambar yg wt muke tuh nampak comel...hehek

    ReplyDelete
    Replies
    1. encikhati:.. t datang la langkawi.. hehe
      haha..itu muka hodoh

      Delete
  5. wuiyooo, pergi bercuti kaa? syiokknyaa tengok, and I is jeles jugak T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. miss a.., next time u pergi la.. hehe.., sebenarnya i nama je orang langkawi .., ney 1st time pergi :P

      Delete
  6. bestnya... x pernah sampai lagi... cam bila baca entry ni, cam teringin jer nak pergi? ^_^ x sabar pulak nak tengok next entry on island hoping ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti datang la cney :) tak rugi pon... tunggu entry seterusnya ye :)
      ingin kongsi :)

      Delete
  7. hamboih sunggu seronoknyer , hehe teringin juga nak pergi

    ReplyDelete