Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Sunday, 7 October 2012

ヅ Yes I am ヅ

ヅ Kenapa aku buat tajuk cam kat atas tu ea??? "Yea itu aku".. Memang la aku. Ok.. Aku buat entry ney sebab kat alam nyata dan alam maya ney ramai yang salah anggap pasal diri aku. Eh2.. Aku ada buat salah ke yang sampai buat ayat salah anggap ney?? Bukannnn... Meh sini nak cite siket. Kat alam nyata atau kat luar sana tu, ramai yang anggap aku ney "adik". Depa tengok luaran aku teros depa panggil aku "adik", yang panggil tu pon bukannya besaq mana pon, tak silap aku dak sekolah lagi. Hahaha. Tak pa la, pape pon aku terima. Terima kasih .. Hahaha.. Jadi awex muda katakan... :P . Dah tu bila aku keluar mana-mana mesti ada  je yang dok bunyi tikus. Haii, banyak sangat ke tikus dok kat tempat tu?? Hahaha.. Yang dok bunyi tu dak-dak muda, dak bawah umur kot, muda dari aku.. Ish-ish, berhenti lah noh. Aku ney dah boleh jadi bini orang dah tau.. Hahahaha.. !@#$%%^&*
Ok. Ney part alam maya lak. Camna tu ea? Dalam laman sosial sekarang ney la contoh dalam blog, facebook, twitter, skype bagai tu la. Ada juga yang tanya umur aku, bila aku habaq depa tak caya lak, kata aku tipu la apa la. Dahhh, watpe nak tipu oiii. Ada pulak yang tanya "kecik ke?". Hahaha. Ye aku memang la kecik, tak besar mana pon, sebab tu la aku letak "SIKECIKANIS". Tinggi aku ney tak la tinggi mana 153cm je., berat aku xxkg.. hahaha., Rahsia la. Sebab bila ampa tengok aku depan-depan ampa takkan percaya umur aku. Ada yang cakap 15 la 16 la.. Tak pe aku tak kisah. Semoga aku ney selalu muda :P.. hehehe.. Sebenarnya aku dilahirkan pada tahun 1990 umur aku 22tahun tahun ney tapi lom sampai lagi. Lagi 11hari genap la usia aku 22tahun iaitu pada tarikh 18/10/2012.  Amacam??? Aku boleh tipu la dangan usia aku ney ea., Hahahaha., tapi aku tak jahat mana pon, nakal sket je ada la. Hahaha.. Bayangkan dulu time aku lepas SPM tahun 2007. Aku dengan famly bercuti kat Tambun Lost World tu, nak tau??? Ayah aku ambik tiket kanak-kanak kat aku. Hahaha., ambik kau anis. Satu lagi time p kat taman rama-rama kat Pulau Pinang. Sekali lagi ayah aku ambik tiket kanak-kanak kat aku. Sampai adik lelaki aku perli., "dik baru habis pmr ye?". Cisss., kea aku lagi. Hahaha..
Ok.. Full-stop.
semua ney sekitar tahun 90-an.. Haha., xde la., sekitar tahun 2010 n 2011. Kecik tak??? hahaha
peace... ヅ

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

4 comments:

  1. lahhhh....same umo ngn cik upe nyeee..

    ReplyDelete
  2. Hahaha..untngla cik anisss..dpt guna tiket kanak-kanak..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. itu dulu.. klw slalu nk la XD

      Delete