Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Monday, 15 October 2012

ヅ Di T.E.R.J.A.H bak M.E.L.O.D.I ヅ

ヅ Tadi aku dapat call dari member aku. Dia call nak tanya something ke aku. "Nak tanya ney, jawab betol-betol noh, dengar kata nak KAWEN next year". Alamakkk.. Call semata-mata nak tanya hal tu... Malu aku -.-' . Emm.. Aku pon kata la "Tau mana ney? Sapa yang gosip ney". "Ada la someone bagitahu". Alamak macam melodi pulak maen terjah-terjah ney. Errkk macam artis pulak ea. Memang aku nak kawen tapi tak tau bila. Kalau aku nak kawen aku akan jemput kawan-kawan aku yang jauh/dekat, jangan risau k :P .. Lagi pon gosip ney tak salah tapi terkejut. ALAMAK TAU MANA NEY... zzzzzz
Tak silap aku gosip macam ney dari dulu lagi. Dari aku dok study la. Yang tu gosip aku dah bertunang. Adoiii..
Kursus kawen pon tak lagi, merisik pon tak lagi, bertunang pon tak lagi so sabar ea, t aku umum.. Hahaha.. Yang penting benda baek itu haruslah diteruskan. Semoga dipermudahkan segala urusan. Aminnn.. Doakan untuk aku ye ^_^. 
*
*
*
*
*
GOOGLE
KENAPA DENGAN GOOGLE?? HAA..NANTI SENANG LA AMPA NAK CARI AKU KAT EN.GOOGLE NEY. HAHAHA. TAK LA AKU CUMA NAK TUNJUK JE YANG EN.GOOGLE NEY WAT PIC NEY, CANTIK :)
kan kan kan??? ヅ
*
*
*
*
SAMBUNGAN
nak tengok lagi??? g tekan sendiri pulak, tak larat dah., haha ヅ


TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

11 comments:

  1. Gosip hangat ni cik anis..hehehe..nak kawin nanti jgn lupa jemput yea.. :p hehe...

    ReplyDelete
  2. wahahaa..best nye di terjah bak melodi.Cik dari couple,sampai tunang ne xpernah di terjah..hua..huaa..huaaaa(Gelak beso)

    ReplyDelete