Halwa Telinga

Status Terkini

Online tak menentu.. Harap maklum.. ^_^

Followers

Mai Tinggai Jejak Sini

Teman Blog

Monday, 24 September 2012

ヅ Nasib oh Nasib ヅ

ヅ Kejadian ney berlaku time kat keja, 23/9/2012 jam 3++pm.., baru masuk keja dah dapat hadiah dari benda ney
haaa nampak je tak tajam., sekali kupas., sampai kejari aku kupas.., fuhhh., rasa tu jangan kata la, sejuk je rasa.. Haha..
Gara-gara ney la., mengidam sangat, pi kait kat pokok depan rumah then bawak pi tempat keja, masuk keja g kupas terus,. Tak pasai-pasai dapat limpahan merah kat jari., haha..
Lepas kena pisau, aku nak buat blackpepper sauce pulak, so kena ambik la demi-glace kat atas rak chiller tu, tunggu apa lagi, aku panjat je la.. Bila nak turun je... "kelepukkk".. Ambik kau anis, dah tau pendek galak nak panjat, kan dah tak pasai-pasai lebam lutut tu.. Orang tinggi ada tak reti nak mintak tolong.. Kena lagi sekali penyakit.. Adoiiiiii... ヅ
Haaa.. ambik kau anis., kan dah kena.. Hahaha., time keja dah berhenti dah darah tu, ney darah balik time kat rumah., ntah kena apa ntah tetiba darah keluar balik.. huhu...

***bila nak guna pisau tu, hati-hati cara pegang eh, kang tak pasal-pasal dapat hadiah dari cik pisau tu., one more jangan sesuka hati nak panjat ambik barang kat tempat tinggi, kalau boleh tu mintak la tolong sapa-sapa.. Tak pon ambik kerusi., naek atas tu.. Fahammm??? hohoho  ヅ

TERIMA KASIH MEMBACA ENTRY SI KECIK

2 comments:

  1. Hati hati Non, gara-gara mangga muda, jari jadi berdarah

    ReplyDelete
  2. aye.. thnks lelesurabayamadura :)

    ReplyDelete